Header Producers

Производители

 Адифарм 

adipharm logo

Адифарм ЕАД е основана през 1994г. като компания за продажба на лекарствени продукти.

Натрупала традиция и опит през годините и стриктно следвайки амбициозна инвестиционна програма, днес Адифарм разполага със своя производствен корпус от над 4000 кв.м. на територията на град София.

Заводът е оборудван със съвременни, високопроизводителни машини от най-ново поколение и произвежда широка гама лекарства и хранителни добавки. Цялото производство е сертифицирано по GMP.

Като модерна европейска фармацевтична компания с основен приоритет и мисия да осигури висококачествени лекарствени продукти и хранителни добавки, Адифарм печели доверието на българските потребители над 20години .

Всяка изминала година все повече клиенти от чуждестранните пазари в Западна Европа и Близкия Изток се доверяват на продуктите на компанията, като качествени и ефективни решения за подобряване здравословното състояние.

За повече информация: http://adipharm.com/

 

LecoVita

lecovita

LecoVita e нова марка, но зад нея стоят хора със стабилно здравно образование и дългогодишен професионален опит.

Ние от LecoVita разработваме и предлагаме на българските потребители иновативни висококачествени безопасни продукти за осигуряване на по-добро здраве и пълноценен живот!

Следваме потребностите на активните хора от различни възрасти, за да им осигурим точните продукти за множество дефицити и здравни проблеми, породени от забързания темп на днешното ежедневие и нанесените щети върху климата, природата и храната, следствие от човешката еволюция.

Използваме растителни екстракти,  животински суровини, витамини и минерали от утвърдени производители и доставчици със сертификати за  качество и ефективност. Произвеждаме продуктите в лицензирана по GMP производствена база, под контрола на квалифицирани технолози и аналитици.

За всички, които се грижат за себе си и любимите си хора, за да се радват на дълъг и пълноценен живот заедно, създадохме Лековита!

LecoVita – Бъди Eco, Живей Leco!

 

За повече информация: https://lecovita.bg/

 

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34