management header

Мениджмънт

маг.фарм. Габриела Иванова – Управител

Завършва фармация в МУ София. Защитава втора магистратура по Здравен мениджмън в МУ София и трета магистратура по Финансов мениджмънт в СА"Д.Ценов" Свищов.

В началото на 2007г маг.фарм Габриела Иванова напуска Софарма АД, където в продължение на 15години работи на различни позиции в областта на маркетинга, продажбите и управлението на екипи. Натрупала знания, опит и контакти на фармацевтичeн пазар, основава собствена маркетингова компания Гама селект ЕООД.

Мирослава Манева – Мениджър Търговски екип

Завършва история в СУ „Св.Климент Охридски". Защитава и магистратура по журналистика.

Работи 7 години в бързо оборотния сектор, като национален мениджър на търговски екип. За кратко се присъединява към маркетинг екипа на Софарма трейдинг.Става част от мениджърският екип на Гама селект от самото й създаване през 2007г. Сформира, разширява и ръководи екип от търговски представители на територията на цялата страна.

Диана Димитрова – Мениджър Медицински екип

Има бакалавърска степен по фармация и завършва магистратура в Баварски център за източно-западен мениджмънт.

В продължение на 14 години работи в сруктурата на Софарма трейдинг на различни отговорни позиции. Напуска компанията, като Директор Маркетинг и през 2008г става Директор на Представителството на Йелфа за България, където остава до продажбата на компанията.

Присъединява се към мениджърския екип на Гама селект в края на 2013г и сформира, обучава и ръководи екип от медицински представители.

Национално покритие

newmap

За контакти

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас:
  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  гр. София, ул. "Вихрен" №34